Bejelentés


Ahol minden megtörténhet wwetv.5mp.eu


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Kedves Wrestling Fanok!

Sajnos jelenleg nem tudom tovább folytatni az oldal frissítését, de remélhetőleg a közeljövőben ismét be fog indulni a dolog. Köszönet, hogy eddig is látogattátok az oldalt, és remélem, hogy néha-néha visszanéztek, mert nem végleges búcsúról van szó…

2010. október 5.


Nagy robbanás!
A TV6 október 25-én induló WWE RAW műsor magyar címe `Nyers Erő` lesz. Ennek kapcsán a csatorna elkészítette a műsor úgymond `hivatalos` Facebook-oldalát, mely elérhető a következő címen:
http://www.facebook.com/pages/Nyers-Ero/102538893146890?ref=ts

A facebook-csoporthoz érdemes csatlakozni, nem csak azért, mert a jövőben mindenféle híreket lehet majd ott olvasni, hanem azért is mivel a csatorna megrendezi a legelső pankrációs JÁTÉKOT, ahol mindenféle WWE-rellikviákat lehet nyerni!

Ahhoz, hogy a fenti - hivatalos! - WWE-ajándékokat megnyerd, nincs más dolgod, mint ismerősnek jelölni a Nyers Erő facebook-oldalt! Mindenki, aki az első adásig (október 25) ismerősnek jelöli a NyersErőt, automatikusan részt vesz a sorsoláson, ahol is összesen 6 nyertest fognak kisorsolni.
A sorsolás hivatalos keretek között, október 26-án lesz megrendezve, a nyerteseket Facebook-on keresztül is értesítjük, illetve nyilvánossá is lesz téve a nyertesek neve.


Miről szólt a Hell in a Cell?


HIAC reakciók

Natalya Neidhart a következő twitter üzenetet írta, miután megtörtént a Michelle McCool elleni címmeccse: „Nem is lehetnék boldogabb a HIAC gálájával kapcsolatban… Michelle McCool kemény dió volt, de szerintem sikerült mindenkiben nagy benyomást keltenem… Büszke vagyok a meccsünkre, és bármilyen őrülten hangzik is, a LayCool-ra is büszke vagyok.” Paul Bearer így írt az eseményről: „Hajnali 2 van, és próbálok elaludni. Tudom, hogy sokan nem értik a vasárnap esti tetteimet, de az üzlet az üzlet. Nem szabad elfelejtenetek, hogy a történet szerint Undertaker korábban megégetett engem, Kane pedig a vérem. Csak nézőpont kérdése, hogy melyik oldalról nézzük a dolgokat. Jó éjt.” Jack Swagger is hallatott magáról: „Gondolom mindenki meglepődött, amikor felbukkantam a Pokoli Ketrecen, mi? Egy biztos: Edge-el még nem végeztem!”


Talán mégis visszatér

A Hírességek Csarnokába is beválasztott „Stone Cold” Steve Austin nemrég nyilatkozott a The UK Sun-nak egészségi állapotáról, és egy esetleges utolsó meccsről. Austin azt mondta, hogy jelenleg 100%-osan rendben van a nyaka, úgyhogy a jövőben szeretne minden kaszkadőr mutatványt és verekedős jelenetet maga csinálni. A pankrációt illetően azonban már nem bízik annyira a nyakában. Arra a kérdésre, hogy elképzehetőnek tart-e még egy meccset, így válaszolt: „Sose gondoltam volna, hogy egyszer majd ezt fogom mondani, de ha felkérnének egy újabb meccsre, ezt felelném: Soha ne mondd, hogy soha. Semmi nincs kizárva.” Ezek szerint talán hamarosan ismét hallhatjuk a híres mondatot: Austin 3:16 azt mondja, hogy szétrúgtam a segged!


 


Hell in a Cell tudósítás

A ppv gála közvetítése előtti dark meccsen Kofi Kingston, R-Truth és Goldust küzdöttek meg a Drew McIntyre, Cody Rhodes és Dolph Ziggler csapattal. A mérkőzést Goldust nyerte meg csapatának, miután bevetette Cody ellen a saját befejező mozdulatát, a CrossRhodes-ot. Egy fan, aki a helyszínről nézte végig az eseményeket azt írta, hogy amikor sor került az Edge/Del Rio/Swagger össze-tűzésre, a közönség majdnem meghalt az unalomtól, és csak a Cena/Barrett meccsnél tért vissza ismét az élet. Miután Cena kikapott, sok gyerek elsírta magát, és voltak olyan családok is, akik emiatt haza is mentek. A Taker/Kane meccs befejezése egyáltalán nem tetszett a tömegnek, mert sokan nem is látták, hogy minek következtében nyert Kane. Amikor a mérkőzés véget ért, Taker még pár percig csak ült a ringben, aztán amikor felcsendült a zenéje, kigurult a ringből, majd zavartan és mérgesen távozott az arénából. Jim Ross így kommentálta a gálát: „A vasárnapi Hell in a Cell jobbra sikerült, mint ahogy azt előzetesen gondoltam. Kissé aggasztott a tény, hogy csak két hét volt a beharangozásra. A lényeg mégis az, hogy a HIAC felülmúlta a várakozásaimat.”


2010. október 4.

 


Támad A Vipera

Randy Orton a wwe.com oldalának beszélt a négy leghalálosabb támadásáról: RKO “Akartam egy olyan mozdulatot, amit bárki ellen bevethetek. Azt tudtam, hogy nem akarok olyasmit mint egy powerbomb, mert egy Big Show méretű ellenféllel nem tudnék powerbombot csinálni. Olyan mozdulatot akartam, ahol szükség van a gyorsasá-gomra és az ugrás készségemre. Az RKO telitalálat: bárhonnan kivitelezhetem, mindegy, hogy az illető áll, vagy - mint Evan Bourne – épp a levegőben van.” Elevated DDT “2003-ban Rob Van Dam-mel meccseltem, és ezzel a mozdulattal győztem le az interkontinentális címért. Annyi volt a különbség, hogy az ő lába akkor a legfelső ringkötélen volt. Később Arn Anderson volt az, aki azt tanácsolta, hogy próbáljam meg a második ringkötélnél kivitelezni a mozdulatot. Gyakran adódik olyan helyzet, amikor az ellenfelem a ringen kívül van. Ekkor én behúzom, a lábai meg beleakadnak a ringkötélbe. Olyan, mintha foglyul esett volna egy pókhálóban.” Head Punt “Ez egyszerű. Egy clear-cut blow-ról van szó, csak sokkal több erőt viszek bele. Csak úgy kialakult. 2007 nyarán Shawn Michaels-el meccseltem, és ez járt a fejemben: ’Hatalmas, 48-as lábam van – próbáljuk ki!’ Ha van elég időm a kivitelezésre, akkor nem számít ki az áldozat. Mindannyian padlót fognak.” Inverted Backbreaker “Valami új és egyedi mozdulatot akartam, és Jamie Noble volt ennek az értelmi szerzője. Elég veszélyes ez a mozdulat, mert biztosnak kell lennem abban, hogy mindketten háttal vagyunk egymásnak, amikor kivitelezem. Ha túl korán hajtom végre, a fickó nagyságától függően rosszul eshet rám, és akár a bokám is eltörhet, ami nem lenne kellemes. Ennél a manővernél az időzítés a legfontosabb.”


Maradnak otthon

Idén nem fog a WWE csapata Irakba repülni, hogy ott rendezzék meg a tradícionális „Tribute to the Troops” elnevezésű fellépésüket. Amikor a pankrátorok erről tudomást szereztek, többen megkönnyebbülten fellélegeztek, mivel egész évben folyamatosan úton vannak, és egy hosszabb utazás egy katonai gépen sokkal kimerítőbb tud lenni. Jelenleg azt tervezi a vezetőség, hogy országon belül fogják lebonyolítani a műsort, aminek valószínűleg Texas fog otthont adni.2010. október 3.


Miről szólt a SmackDown?


Amit a Pokoli Ketrecről érdemes tudni

A „Hell in a Cell” meccseknél a ring körbe van véve egy hatalmas, zárt fedelű ketreccel. A szerkezet 7 méter magas, és 5 tonna súlyú. Az első ilyen meccset 1997. október 5-én rendezték meg a „Bad Blood” elnevezésű gálán (Undertaker vs. Shawn Michaels), azóta pedig összesen 19-szer volt ilyen mérkőzés. Az „acél ketrec meccsektől” eltérően itt nem csak a ringet veszi körül a ketrec, de a környezetét is. Ezzel pedig lehetősége nyílik a feleknek arra, hogy különféle fegyvereket húzzanak elő a ring alól. Mivel a ketrec zárt fedelű, ezért itt nem lehet azzal nyerni, ha valaki megpróbál kijutni belőle. Bár általában a ketrecen belül zajlik a bunyó, az utóbbi időben előszeretettel másztak fel a felek a tetőre is. Csak úgy győzhet az ember, ha lekopogtatja, vagy feladásra kényszeríti az ellenfelét. Érdekes tény, hogy feladással eddig még senki sem nyert. Nincsen kiszámolás és diszkvalifikáció sem.


A SmackDown új, hivatalos zenéje Green Day – Know Your Enemy
2010. október 2.

„Matthew” vadászni készül

Matt Hardy mostanában egy csomó olyan videót tett fel a netre, ahol két személyiségét ismerhetjük meg. Az egyik a szeretni való Matt, a másik pedig „Matthew”. A mostani videón a sötétebbik énjét láthatjátok, amint vadászatra készül. És hogy miért vadászik? A szabadságért…


Miről szólt a Superstars?


Michelle válaszol

A michellemccool.net rajongói oldalon egy csomó kérdésre válaszolt a díva, amikből most szemezgetés következik: Mi jelenti számodra a tökéletes boldogságot? „Tengerpart, család, barátok, hűvös estéken pedig főiskolai/egyetemi sport nézés chips és diétás Mountain Dew társaságában!” Mitől félsz a legjobban? „A kígyóktól!” Mi a legrosszabb tulajdonságod? „A türelmetlenség.” Milyen rossz tulajdonságot utálsz a legjobban másokban? „A megbízhatatlanságot.” Mit szeretsz a legkevésbbé magadon? „A talpamat.” Milyen szólásokat használsz a leggyakrabban? „Megőrülök!” és „Hibátlan!” Ezeket sokszor mondom, de csak azért, mert tudom, hogy nektek is tetszik… csak viccelek.” A folytatáshoz kattints ide.2010. október 1.

Bret Hart interjú

Múlt szombaton 13 év után először lépett ringbe a Madison Square Gardenben Bret „The Hitman” Hart, amiről videókat is láthattatok. Most részletek következnek egy interjúból, amit az MSG.com munkatársa készített a legendával: Mi az első dolgod reggel, miután felkeltél? „Először megnézem az újságban a jégkorong eredményeket, aztán innom kell két csésze jó erős kávét, hogy beinduljon a napom.” Ha nem pankrátor lettél volna, akkor mivel foglalkoznál? „Mindig nagy álmom volt, hogy jégkorongos legyek. Egyébként bármi is volt korábban az álmom, azt most is meg tudom valósítani. Kicsit színészkedem, meg könyvet írok. Mindig találok valami új elfoglaltságot.” Hogy kaptad a ring nevedet? „Szerintem mindig azok a legjobb ring nevek, amiket mások adnak. Én például mindig is az „Excellence of Execution” névre hallgattam (a „Kivégzések Mestere”). Ezt a nevet egyébként Gorilla Monsoon-tól kaptam, ami remekül tükrözte a közdőstílusomat.” Emlékszel rá, hogy mikor léptél fel utoljára a Gardenben? „1997. szeptember 22-én, egy Raw műsorban. Az volt az utolsó estém itt.” Milyen emlékeid vannak arról az estéről? „Akkoriban a „New Hart Foundation” csapatában voltam, és rosszfiút játszottam, aki gyűlöli az amerikaiakat. A közönség természetesen kifújolt. Egyébként édesanyám New York-ból származott, és engem is sokminden köt ehhez a városhoz. Apám sokat lépett fel itt, anyukám meg a városban dolgozott. Ami engem illet, számos remek meccset vívtam a Gardenben. Az itteni közönség talán a világ leghozzáértőbb közönsége, és ezért én is mindig a legjobbat próbáltam nyújtani. A WrestleMania X-en az öcsémmel, Owennel bunyóztunk itt, aztán még aznap elnyertem a bajnoki övet Yokozunától, korábban Mr. Perfect-től nyertem el az Interkontinentális címet, úgyhogy sok remek emlékem van erről a helyről.” Milyen érzés ismét visszatérni? „Nagyon élvezem, ami jót tesz a lelkemnek. Könnyebben magam mögött tudhatom a múlt rossz emlékeit. A végén már nem volt olyan boldog a karrierem. Összességében remek pályafutásom volt sok szép emlékkel, amik sokkal többet jelentenek nekem, mint az a pár rossz pillanat, ami a karrierem végén történt köztem és Vince McMahon között. New York mindig is olyan volt nekem, mint a második otthonom. Innen vannak a legjobb emlékeim." Ide kattintva a teljes beszélgetést is megtudjátok nézni.


Túl van az operáción

Christian nemrég mellizom szakadást szenvedett, tegnap pedig már meg is operálták. A pankrátor a wwe.com-nak mesélt a műtét utáni érzéseiről: „Korábban még sosem operáltak meg, úgyhogy még altatva sem voltam. Úgy gondoltam, hogy majd fokozatosan fognak elaltatni… aztán a következő dolog amire emlékszem, hogy kinyitottam a szememet, és az orvos közölte velem, hogy elvégezték a műtétet. Ez annyira furcsa volt. Ez volt életem legkülönösebb élménye.” A visszatéréséről így nyilatkozott: „A rehabilitációs programom a jövő héten kezdődik el, és szerintem négy hónap múlva már újra egészséges leszek.” A wwe.com oldalán képeket is találhattok az operációról.


Melina első YouTube videója

A korábbi Díva Bajnok is csatlakozik azokhoz a pankrátorokhoz, akik videó blogok formájában is tartani szeretnék a kapcsolatot a rajongóikkal. Ez a bemutatkozó kisfilmje:2010. szeptember 30.

Miről szólt az NXT?


Újabb negatív rekord

Úgy tűnik, hogy az NXT nem akar lemaradni a Raw-tól, úgyhogy ez a műsor is produkált egy negatív nézettségi rekordot a keddi adással. 2010. áprilisában 0,79-et értek el, amit most kereken 0,7-re „javítottak”. Mivel az NXT a jövő héttől már a wwe.com oldaláról jelentkezik, ez a szánalmas adat jelenti a műsor utolsó mért értékét.


Dolph Ziggler interjú

Az Interkontinentális Bajnok a Poughkeepsie Journal riporterének adott interjút, amiből most részletek következnek: Szerinted merre tart a karriered? „Én mindig a tökéletességre törekszem. Nagyon keményen megdolgoztam azért, hogy eljussak oda, ahol ma tartok. Szerintem eddig jól alakultak a dolgok, és a helyes irányba haladok.” A WWE-s pályafutásodat a Spirit Squad-nál kezdted, majd visszakerültél az Ohio Valley Wrestling-hez. Olyan nagyágyúkkal dolgozhattál már együtt, mint Shawn Michaels és Triple H. Aggódtál, hogy nem kerülsz vissza? A Spirit Squad többi tagjának ugyanis nem sikerült a visszatérés. „Természetesen minden alkalommal ijesztő dolog, ha az ember kikerül a főműsorokból. Akkoriban azonban kevesebb mint 1 éve voltam a szakmában, és tudtam, hogy csak keményebben kell dolgoznom a többieknél. Nagyban hozzásegített a tapasztalatszerzésben, amikor olyan sztárokkal dolgozhattam együtt, mint Shawn Michaels, Triple H és Ric Flair.” Ahogy kinézel, meg ahogy mozogsz, Curt Hennigre emlékeztetsz a ringben. Jól látom, hogy próbálsz hasonlítani rá? „Nagy rajongója voltam ’Mr. Perfect’-nek. Nagyszerű ember volt. Kicsit magasabb volt nálam. Nagydarab, erős fickó volt, aki úgy mozgott a ringben, mint egy macska. Nagyon jól nézett ki, remekül mozgott a ringben, és folyton ő irányított. Mivel példaképnek tekintem, megtiszteltetésnek érzem, ha hozzá hasonlítanak. Az a fazon minden idők egyik legjobbja volt. Azt viszont el kell mondanom, hogy nem akarok senkit sem leutánozni.” A folytatáshoz kattints ide.2010. szeptember 29.

Miről szólt a RAW?


Ingyen reklám

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy Michael Cole a hétfői Raw műsorában a korábbi WWE pankrátor Mick Foley (jelenleg a TNA-ben van) „Countdown to Lockdown” című könyvét reklámozta. Kiderült, hogy személyesen Vince McMahon ragaszkodott ahhoz, hogy a könyv ki legyen téve a kommentátori asztalra. Állítólag így akarta McMahon a háláját Foley felé kifejezni, aki korábban rengeteget tett a szervezetért.


Negatív rekord

Aki nyomon szokta követni a műsorok nézettségi értékét, az láthatta, hogy a múlt héten 2,8 pontot produkált a Raw, ami csak 1 századdal maradt el minden idők legrosszabb Raw értékétől. Nos, ezen a héten ismét romlott a tendencia, és 2,7 ponttal negatív rekord született ugyanúgy, mint 2 évvel korábban. Azt azért meg kell említeni, hogy a hétfői adással egy időben egy NFL mérkőzés is zajlott a Bears és a Packers között, ami minden idők 5. legmagasabb nézettségi értékét produkálta az amerikai kábeltelevíziózás történetében.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!