Bejelentés


Ahol minden megtörténhet wwetv.5mp.eu


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
2010. szeptember 28.

13 év után ismét MSG

Szombaton a Madison Square Garden adott otthont egy WWE gálának, amin Bret „The Hitman” Hart is ringbe szállt. 13 év után Bret most először lépett fel a Gardenben. Ebből az alkalomból sor került egy kis köszönetnyilvánítási ceremóniára is, amit most meg tudtok nézni:

A Nexus közbeavatkozásának egy 6 fős Csapat Meccs lett a vége, amit természetesen Bret és a Hart Dynasty nyertek. Az alábbiakban a mérkőzés utáni pillanatokat láthatjátok, amikor Bret karrierjének talán utolsó „sharpshooter”-ét hajtja végre:


A WWE legújabb szerelmespárja

Vannak, akiknek a szemében CM Punk „CM” betűi a Chicken Magnet (Pipi Mágnes) rövidítését jelentik. Ez nem is áll olyan messze a valóságtól, hiszen a pankrátor korábban már olyan dívákkal is kavart, mint Maria Kanellis, Lita, Traci Brooks és Becky Bayless. Ezúttal Beth Phoenix a szerencsés kiválasztott.2010. szeptember 27.

Tisztázódott az ügy

Taryn „Tiffany” Terrellt felmentették a házon belüli tettlegesség vádja alól. Emlékeztetőül: A WWE dívát augusztusban őrizetbe vették, mert a férjével (Drew McIntyre) hevesen veszekedett egy Los angeles-i hotelban. Az időközben kifizetett 20.000 dolláros kauciót Tiffany már vissza is kapta. Azt még nem tudni, hogy mikor fog sor kerülni a WWE-be való visszatérésére.


UFC, vagy WWE?

Dwayne „The Rock” Johnson nagy UFC rajongó hírében áll. A hétvégén megrendezett „UFC 119” elnevezésű gálán megkérdezték tőle, hogy beállna-e a ketrecbe bunyózni: „Ez nem is kérdés. Imádom ezt a sportágat és… az Oktagonban (így hívják a ketrecet) való küzdelem egy olyan dolog, amire már régen vágyok.” Aztán persze elpoénkodta a dolgot azzal, hogy túl helyes az arca a ketrecharchoz, és emiatt inkább Hollywood-ban marad. Egy esetleges WWE visszatérésről így nyilatkozott: „Nem látok rá esélyt. Mindent elértem a szakmában, amit el akartam érni. Brock Lesnar volt az utolsó srác akivel meg akartam küzdeni, és abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a világ minden táján összecsaphattam vele.”


Pénteki szupershow

Paul Bearer visszatérésével a Péntek Esti SmackDown! elbúcsúzott a MyNetwork TV-től, mert legközelebb már a SyFy csatornájáról jelentkezik. A WWE a következő bejelentett meccssekkel próbál jó nézettségi számot produkálni: Lumberjack Meccs a Nexus részvételével John Cena vs. Wade Barrett Randy Orton vs. Sheamus CM Punk vs. Undertaker Ráadásul Rey Mysterio is visszatér.


Michelle McCool interjú

Az első Egyesített Díva Bajnokkal a wwe.com munkatársa készített interjút: Mesélj arról az érzésről, amikor kimentél a teltházas chicago-i közönség elé, és tudtad, hogy a következő mérkőzéssel történelmet fogsz írni. „Lenyűgöző volt. Folyton megborzongok, amikor arra gondolok, hogy olyat tettünk, amivel bekerültünk a történelemkönyvekbe. Még fel sem fogtam igazán. Lehet csak holnap, vagy csak egy év múlva fog tudatosulni bennem, hogy mit is értem el. Az összes díva a Lay-Cool ellen volt. Tudtuk, hogy nem győzhetünk ellenük, de kicselezhetjük őket. És pontosan ezt is tettük.” Mit jelent számodra az, hogy már csak egy öv van a dívák divíziójában? „Szerintem sokkal több esély adódik. Szomorú, hogy az általunk is birtokolt Női Bajnoki Öv megszűnt, mert hosszú múltra tekint vissza. Bár ki tudja? Trish Stratus pár éve az övvel együtt vonult vissza – talán egyszer majd ismét visszahozzák a címet. Nagy megtiszteltetés, hogy nálam lehet a bajnoki cím. Büszke vagyok magamra.” Úgy tűnik, hogy mindig Te írsz történelmet. 2008-ban Te voltál az első Díva Bajnok, az első aki egyszerre volt Díva és Női Bajnok, most meg ez. Hová helyeznéd magad az olyan legendák között, mint Trish Stratus, Wendi Richter, Fabulous Moolah, vagy Sherri? „Hiszed vagy nem, én igazából egy szerény ember vagyok. Amikor ilyen nők nevei mellett engem is megemlítenek, az igazi megtiszteltetés a számomra. Hol vagyok én a történelemben? Ezt elég nehéz megmondani – ezt csak a WWE rajongói tudják eldönteni.” Technikailag Te szerezted a győzelmet a Bajnokok Éjszakáján. A kritikusok szerint azonban Layla-nak köszönheted a győzelmet. „Az az igazság, hogy az emberek irigyek ránk. Benne van a szerződésünkben, hogy bármelyikőnk megvédheti a címet. Ugyanez volt az emberek problémája akkor is, amikor Layla legyőzte Beth Phoenix-et. Egy szétválaszthatatlan kapocs köt minket össze. Az emberek csak irigykednek, hogy nekik nincs az életükben egy olyan személy, mint Layla vagy én. Nem megyünk sehová, és tetszik vagy nem, továbbra is számolni kell velünk.”


2010. szeptember 26.

Miről szólt a SmackDown?

A nagy visszatérés

Paul Bearer a honlapján írt a pénteki SmackDown-ba való visszatéréséről. Eszerint négy hónapja vette fel vele telefonon a kapcsolatot a kreatív csapat egyik tagja, aki felvetette a visszatérés gondolatát. Elvileg a 2004-es Great Amercian Bash-el Bearer lezárta pankrátori pályafutását, és normál polgári életet élt. „Az év elején döntöttem úgy, hogy ismét bele vetem magam a pankrációzás világába. Először kisebb független szervezetekhez látogattam el, autogramokat osztogattam, satöbbi. Tudni akartam, hogy még mindig bennem van-e a kellő elhivatottság. Természetesen bennem volt, és mindig is bennem lesz.” A felesége tavaly halt meg. Dianna-val 30 évig voltak házasok, és az újbóli fellépésekkor érezte először ismét vidámnak magát. Elismeri, hogy az 1990-es debütálása óta sok minden megváltozott a szakmában. Emiatt is kételkedett egy esetleges visszatérésben, de mégis belevágott az egyeztetésekbe. Megbeszélte a dolgot a családjával, és a közeli barátokkal, majd Pittsburgh-be ment egy testi és szellemi kivizsgálásra, ami rendben lezajlott. „Az utolsó kérdés amit feltettem magamnak az volt, hogy: Vajon mit szeretne Dianna? A válasz számomra egyértelmű volt:’ Lökd vissza a segged az utcára.’" Az 56 éves Paulnak már augusztus 1. óta van WWE szerződése, de a konkrét megállapodást hatalmas titok övezi. Szerződéshosszabbításról és fizetésről nem akart beszélni. A visszatérése napján egy diszkrét kis hotelszobát bérelt magának a helyszín közelében. Belopózott az öltözőbe, és meghúzta magát, amíg el nem jött az ő pillanata. Állítólag sok pankrátor csak a fellépésekor tudta meg, hogy visszatért „A Sírásó menedzsere”.


- A legjobb 10 között az új Csapat Bajnokok - Melina produkálta a legnagyobb visszaesést Frissült a Power 25 aloldal!

2010. szeptember 25.

Hírmorzsák

-Csütörtökön végre elhagyhatta a börtönt Jim Neidhart, miután ki lett fizetve az 57.500 dolláros óvadék. -Egy „I Love Baby Oiled Men” elnevezésű blogban közzétették Chris Jericho érettségijén készült képét:


Miről szólt a Superstars?

Meghalt Giant González

A korábbi WWE pankrátor Jorge González (közismertebb nevén Giant González) szerdán hunyt el Argentinában. Az óriás még csak 44 éves volt. Argentin lapértesülések szerint González egy El Colorado nevű városban lakott, és innen szállították San Martinba, miután összeomlott a vérkeringése. González már évek óta rossz egészségi állapotban volt, kerekesszékkel közlekedett, és veseelégtelenséggel küszködött. Múlt évben még felvetődött annak a lehetősége is, hogy idén májusban esetleg újra ringbe lépne egy veterán találkozón, ebből azonban a rossz egészségi állapotnak köszön-hetően nem lett semmi. Eredetileg az NBA-ben kosárlabdázott (ez talán nem meglepő, mivel 231 centi magas volt), de nemigazán működött a dolog, úgyhogy a WCW tulajdonosa, Ted Turner 1990-ben leigazolta Gonzálezt, aki az „El Gigante” ringnevet kapta. 1993-ban átkerül a WWF-hez, és a Royal Rumble-on debütál, mint „Giant González”. Itt aztán egy hatalmas viszáj alakul ki közte, és Undertaker között, ami a SummerSlam-ig tartott. Ezután Japánban bunyózott, de az egyre romló egészségi állapota miatt 1995-ben kénytelen volt visszavonulni. Lance Cade, Luna Vachon és Mike Shaw (Bastion Booger) után González már a negyedik olyan korábbi WWE pankrátor, aki az utóbbi 7 héten belül távozott el az élők sorából.


Christian kényszerpihenőn

A SmackDown sztárja, Christian az egyik fellépésen mellizom szakadást szenvedett, ami kb. 6 hónap kieséssel fog járni. A sérülés nemrég derült ki. A WWE gyorsan reagált, és már ki is írták a műsorból. Emiatt történt a tegnapi SmackDown-ban az, hogy Alberto Del Rio „szabadságolta” a kanadai pankrátort. MVP Twitteren írt az esetről: „Kívánjunk mindannyian gyors és sikeres felépülést Christian-nek! A jófiúknak minél előbb szüksége van rá!”


2010. szeptember 24.


Szégyen ami a Női Bajnoki Övvel történt

Az alábbiakban Melina gondolatait olvashatjátok a Női Bajnoki Öv megszüné-sével kapcsolatban: „Lehet, hogy bajba fogok kerülni azért amit írni fogok, de ez eddig sem zavart, nem igaz? Egy kedves barátom egyszer azt mondta, hogy ha nem érzem jól magam, vagy gondban vagyok a karrierem alakulásával, akkor csak nézzek végig ezen a listán. Megtettem. Fabulous Moolah-tól egészen napjainkig… Annyi lenyűgöző nő, akik igazi bajnokok voltak… Hall of Fame tagok!!! Igazi úttörők birtokolták azt a címet! Amikor megnéztem ezt az oldalt… Rettentően jó érzés volt, hogy az én nevem is közöttük szerepel. Olyanok között, akikre felnézek, és akiket fiatal koromban is ámulattal figyeltem. Nálam is volt már az a cím, amit korábban ezek a nők is a magasba emeltek. Egy álom vált valóra azzal, hogy én is a kezemben foghattam azt az övet, amit már a hőseim is megérintettek. És most mindennek vége? Micsoda szégyen. Én egy olyan ember vagyok, aki tiszteli a múltat, mert ennek köszönhetően lettem az, aki ma vagyok. Egy örökségről van szó, ami a jövőnek szólt! Hall of Fame tagok tették ezt az övet naggyá. Úgy érzem, hogy a címmel együtt belőlem is meghalt egy darabka. Nagyon szívszaggató érzés. Mindegyik nőt a szívembe zárom, és egyikőjüket sem fogom soha elfelejteni. SOHA.”


Újabb Hardy videó

Matt Hardy ezúttal a fizikai állapotáról beszél. Elmondja, hogy kb. egy éve komoly sérülésekkel küszködött, és emiatt nem tudott úgy edzeni, ahogy korábban. A kilók megjelenésével diétázni kezdett, de semmi nem változott. Mindenféle diétával próbálkozott már, napi egy óra kardióedzést is beiktatott, és mégsem változott semmi. Ez volt életének eddigi legfrusztrálóbb időszaka, miközben mindent beleadott, hogy maximálisan kiszolgálja a WWE közönségét. Voltak, akik szerint a sok zabálás és a McDonalds volt a gondok forrása, de nem ez az igazság. Egy hónapja orvoshoz fordult, aki azt javasolta, hogy ne egyen vörös húst (aki nem tudná mi az, ezt a vadhúsokra mondják). Megfogadta a tanácsot, csirkét, pulykát meg gyümölcsöt evett, és pár hét alatt kb. 10 kiló le is ugrott. Ezzel azonban nem elégszik meg, és élete legjobb formáját akarja elérni. 2 hete kezdődött el, hogy az interneten ő lett a fő téma, és mindenféle negatív hír megjelent róla. Állítólag a kirúgás szélén van, mégsem tették még ki. Hát ez meg hogyan lehet? Talán mindez csak egy nagy terv része? Matt azt szeretné megtudni a fanoktól, hogy ők mit gondolnak: Csak egy sztoriról van szó, vagy tényleg válságba került Hardy karrierje? A fanok 90%-a szereti őt, de 10% utálja. Ez őt nem zavarja, mert azzal, hogy figyelemmel követik a körülötte zajló eseményeket, csak azt bizonyítják, hogy érdekli őket mi történik Matt-el. Azt kéri a rajongóitól, hogy ha legközelebb kilátogatnak egy WWE eseményre, akkor kiáltsák hagosan, hogy „Matt-et akarjuk!” Aki utálja, az meg kiáltsa azt, hogy „Ciki vagy Matt!” Vagy esetleg: „Halj meg Matt!” Bárhogy is gondolkodnak róla az emberek, senki nem olyan elfogult ezzel a szakmával, mint ő.2010. szeptember 23.


JR gondolatai

Jim Ross nemrég közzétett blogjából következnek szemezgetések. Michael Cole-ról: „Az emberek többségében megértették, hogy Cole személyiségváltozása azért következett be, hogy még nagyobb kontraszt alakuljon ki a kommentátorok között. Csak azt csinálja, amire a kreatív csapat megkérte. Ha belejön a szerepébe, sok plusszt adhat majd a tévéműsorokhoz. Ezek a kommentátori veszekedések felidézik bennem azt az időszakot, amikor Jerry Lawler volt a negatív személyiség, Paul Hayman csak egyszerűen adta magát… én pedig a ’jófiú’ voltam. Az ilyen kitalált konflik-tusoknál nagyon kell ügyelni arra, hogy a kommentátorok ne vonják el a néző figyelmét a pankrátorokról.” HHH-ről: „Chicago-ban találkoztam vele, és nagyon jó formában van. Azt azonban nem tudom, hogy mikor fog visszatérni a ringbe. Az viszont tény, hogy Hunternek nagyon jó szeme van ehhez a szakmához.” Chris Jerichoról: „Nem hiszem, hogy végleg otthagyná a WWE-t, de az biztos, hogy továbbra is nagy hangsúlyt fog fektetni a Fozzy-ra, nem is beszélve a hamarosan megjelenő DVD-jéről. Még jól is jöhet, ha a közeljövőben nem fogjuk minden héten látni, mert egy kicsit ő is feltöltődhet, és kiélvezheti a sikereit.” Randy Ortonról: „Pozitív dolognak tartom, hogy ő lett az új WWE Bajnok. Az egész karaktere emlékeztet az `Attitude Korszakra`, amit sok rajongó hiányol. Remélem, hogy még jóideig ő marad a bajnok, és remek címmeccseket fog vívni.” A Hart Dynasty-ról: ”Egy e-mailre hivatkozva… szerintem nem égtek ki a srácok. A múlt vasárnapi események is azt bizonyítják, hogy a WWE próbálja felfrissíteni a csapat divíziót. Remélem Cody Rhodes és Drew McIntyre között ki fog alakulni valamiféle egység, és nem csak két pankrátorról lesz szó, akiket összeraktak, és bajnokok lettek. A szervezet szeretne új és izgalmas csapatokat létre hozni, ami számomra azt jelzi, hogy a WWE nem akar egyhelyben topogni, hanem igénye van a változásra.”


Miről szólt az NXT?


SmackDown vs. Raw 2011

Újabb trailer látott napvilágot az október 26-án megjelenő játékról. Ezúttal a több mint 70(!) pankrátort felvonultató rostert ismerhetjük meg.


Reakciók

Amint arról már tegnap is olvashattatok, a WWE nyugdíjazta a Női Bajnoki Címet, aminek a története egészen 1956-ig nyúlik vissza. Beth Phoenix háromszor szerezte meg ezt az övet, és így vélekedik a dologról: „Nagyon elszomorít, hogy a történelmi Női Övet megszűntették, de hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy én is viselhettem. Most már az Egyesített Díva Bajnoki Cím megszerzése lesz a célom.” A korábbi WWE díva Mickie James ötször is megszerezte a címet, aki így reagált az esetre: "Megszakad a szívem, amiért megszűntették a Női Bajnoki Övet. A hozzám hasonló nőknek ez jelentette azt az örökséget, aminek a nyomdokába akartak lépni. A cím megtiszteltetést… megbecsülést… és igazságot jelképezett! Azoknak a nőknek, akik generációkon át birtokolták a címet… Akik érezhették az öv történelmi jelentőségét és erejét, amikor a magasba emelték… Ezt az érzést nem tudja egy másik öv visszaadni… A szívemben… Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy én is azok közé a nők közé tartozhattam, akik birtokolhatták… Köszönöm…” A szintén korábbi WWE pankrátor Carlito így reagált James üzenetére: „Ne aggódj, most legalább már két pillangós öv is van!” A cikk meletti képen egyébként Fabulous Moolah látható, aki az első Női Bajnok volt.


2010. szeptember 22.


Miről szólt a RAW?

Tiszta vizet a pohárba

Matt Hardy a legutóbbi videójában ismételten köszönetet mond a fanoknak. Gyerekkori álma volt, hogy Jeff-el egyszer majd Csapat Bajnokok legyenek, és ezt többszörösen is elérték, nem beszélve a sok egyéb szóló címről, amiket az évek során begyűjtöttek. Úgy érzi, hogy nem a WWE a legmegfelelőbb hely a számára. Sok pankrátornak már az is elég, hogy a WWE-nek dolgozhatnak, szerepelhetnek a tévében, és mindig megkapják a fizetésüket. Matt-nek ennyi azonban nem elég. Ő többet akar elérni, mert saját magának is bizonyítani akar. Négy másik projekten dolgozik, amikre nincs ideje a WWE túlhajszolt világában. Azt nem tudja, hogy mit tartogat számára a jövő, de egyelőre még a WWE alkalmazottja. Úgy érzi, hogy el kell hagynia a WWE-t, és más irányba kell haladnia. Nagyon hálás a szervezetnek, mert a WWE által lett híres. Szeretett itt dolgozni, de az évi 270 nap utazás és fellépés felőrölte. Bár Jeff a TNA-ben van, Matt nem tervezi, hogy ő is átigazolna. Igazából azt sem tudja, hogy a TNA érdekelt lenne-e a dologban. Mindenkinek azt üzeni, hogy nem kell félni az ismeretlentől, és a változástól. Végezetül arról beszél, hogy a WWE-től való távozással több ideje fog jutni a 88 éves apjára, nem is beszélve arról, hogy egyszer majd gyereket is szeretne. A teljes videót itt nézhetitek meg:Nincs többé Női Bajnoki Öv

A Bajnokok Éjszakája óta nem létezik többé a Női Bajnoki Cím, ami egybe olvadt a Dívák Bajnoki Címével. Ezentúl a női divízió öve az „Egyesített Dívák Bajnoki Öve” névre hallgat. A wwe.com oldalán Michelle McCool van új Díva Bajnokként feltűntetve, míg az utolsó Női Bajnoknak Layla számít, aki eredetileg megnyerte azt a címet, amit Michelle vasárnap megvédett. Mostanra tehát világossá vált, hogy a Díva Öv története folytatódik tovább, és a hosszú múltra visszatekintő Női Bajnoki Cím kerül a süllyesztőbe.


A Hell in a Cell hivatalos zenéje
Atom Smash - Sacrifice

2010. szeptember 21.


Miről szólt a Bajnokok Éjszakája?


Pókcsípés után gyomormosás

A TMZ.com hírül adta, hogy Chyna-t tegnap sürgősen kórházba kellett szállítani. A korábbi WWE díva egyik ismerőse elmondta, hogy gyógyszertúladagolás történt. Eszerint Chyna nem tudott elaludni, és az előírt gyógyszer-mennyiség 4-5-szörösét vette be. Amikor felébredt, képtelen volt lábra állni, és elkezdett szédülni. Jelenleg egy jó kis gyomormosáson vesz részt, és valószínűleg hamarosan ismét haza mehet.


Amit nem láttunk

A Bajnokok Éjszakájának dark meccsét John Morrison és Ted DiBiase vívták. A mérkőzést Morrison nyerte a Starship Painnel, miután Maryse véletlenül lekevert egyet Tednek. Az alábbi videón a bevonulásokat láthatjátok. Ez azért érdekes, mert Tednek új bevonuló zenéje volt.


Megint kórházban

Hulk Hogan tegnap újra kórházba került, mert ismét kiújult a hátfájása. Egy videót is közzétett az esettel kapcsoltaban. Itt az egyik nővérke is megszólal, aki elmondja, hogy Hulk-on már 4 különféle „kipárolgási folyamatot” is elvégeztek. Hogan – ahogy szerintem mi is – nem tudta, hogy ez pontosan mit akar jelenteni. Mindenesetre jobbulást Hulkster!


2010. szeptember 20.

Nincs hiány önbizalomban

A wwe.com munkatársa beszélgetett el Jack Swaggerrel: Mi volt a legmeglepőbb dolog, amit magadról megtudtál, miután Nehézsúlyú Világbajnok lettél? „Az, hogy még mindig képes vagyok javulni. Hiába teljesítettem be a nagy álmomat, még mindig van mit elérni. Bajnokként rengeteget tanul az ember, főleg ha a WWE legjobbjaival dolgozhat együtt. Egy főmeccseket vívó pankrátornál nagy elvárás, hogy mindig a legjobbat nyújtsa. Ez pedig kemény dió. Szóval ha olyan sztárokat láttok, mint Undertaker vagy Shawn Michaels, akkor az lenyűgöző, mert évek óta ugyanazt a meggyőző teljesítményt tudják nyújtani. Csak egy HBK, csak egy Undertaker és csak egy Stone Cold Steve Austin lehet. Nem lehet őket utánozni. Lehet tanulni a karrierjükből, de saját magamnak kell a karrieremet felépítenem. Ha az ember utánozni próbálja őket, akkor sosem fog a legnagyobbak közé kerülni.” Furcsa ilyen szavakat a szádból hallani. Szinte már alázatosnak tűnsz. Biztos nehezedre esik, hogy visszafogd az egódat, tekintve, hogy egyre több rajongód van a közönség körében. „Igen, mindig kiszúrok néhány Swagger feliratot, vagy amerikai zászlót a tömegben. Ha valakinél azt látom, hogy amerikai zászlót lenget, akkor tudom, hogy azt miattam lengeti. Persze valószínűleg az Egyesült Államokat magasztalja, de ezzel egyúttal Jack Swaggernek is éljenez.” A folytatáshoz kattints ide.Dupla Raw

Mivel a SmackDown október 1-én élőben fog debütálni a SyFy csatornáján, ezért az azt megelőző keddi napon (szeptember 28.) nem vesznek fel új részt. Mivel egy élő adás gyártási költségei drágábbak, szeptember 20-án mindjárt két Raw részt is rögzítenek. Ezzel a lépéssel lényegesen többet tud majd spórolni a szervezet.2010. szeptember 19.

Miről szólt a SmackDown?

Elméletben a Bajnokok Éjszakáján minden öv terítékre kerül. Csapat bajnoki meccset ugyan nem jelentettek be, de valószínűleg a Hart Dynasty-nek is villantania kell majd a 3 órás gálán.


Beszélgetés Kane-nel

A nydailynews.com oldalán található egy interjú a Nehézsúlyú Világbajnokkal, amiből most részletek következnek: Sokáig ő volt a WWE arc nélküli embere. Mostanra azonban már nem visel álarcot, és a Nehézsúlyú Világbajnoki Öv is nála van, amit nagyon élvez. „Fantasztikus érzés. Hirtelen én lettem a WWE egyik frontembere. Nagyra értékelem, hogy a szervezettől megkaptam ezt a bizalmat.” Glenn Jacobs 1997 óta formálja meg Kane karakterét, most vasárnap pedig Undertaker ellen kell címet védenie a Bajnokok Éjszakáján. „Minden ppv fontos. Én mindig a lehető legjobb teljesítményt próbálom nyújtani. A fanok arra költik a nehéz munkával megkeresett pénzüket, hogy szórakoztassuk őket, és egy időre megfeledkezzenek a problémáikról. Ez számunkra nagyon fontos.” Volt már közönség kedvenc, heel karakre, sőt még hősszerelmes is. „Előadóként mindig nagy kihívást jelent, hogy megfelelően játszd el a szerepedet.” 2003-ban megtörtént a legnagyobb átalakulása, amikor megvált a maszkjától. „A karakterem, és a karrierem is megváltozott. Maszk nélkül végre a mimikámmal is játszani tudtam.” A kérdésre, hogy ki fog vasárnap nyerni, elég egyértelmű volt a válasz. „Én fogok győzni. 13 év után először nálam van az irányítás. Én vagyok a Nehézsúlyú Világbajnok, úgyhogy nekem kell nyernem.”


Kérdezz-felelek

Shawn Michaels videó formájában válaszol egy csomó kérdésre, amit a fanok tettek fel neki. Az összefoglaló végén meg is nézhetitek a videót. Van Triple H-nem twitteres elérhetősége? „Nincs, de amikor nekem lett, akkor kinevetett.” Te vagy a Raw titokzatos igazgatója? „Nem én vagyok, és nem is tudom, hogy ki az. Semmit nem mondanak el nekem, de ez azért van így, mert nem kérdezek.” Melyik a kedvenc meccsed? „Erre sosem fogok tudni válaszolni. Ott volt a létrás meccsem, aztán a maratoni meccsen Brettel, aztán a 2002-es SummerSlam meccsem Hunter ellen, a Kurt Angle elleni WrestleMania meccs, és persze a két összecsapásom Undertakerrel. Amit igazán élveztem, az Jericho ellen volt a WrestleMania 19-en. Aztán volt egy olyan meccsem Randy Orton ellen, ahol nem használtam a ’superkick’-et, és elég különös módon folyt az a mérkőzés. Még számtalan másik meccset tudnék felhozni, úgyhogy sosem fogok tudni kifejezetten egyet megnevezni.” A folytatáshoz kattints ide.


2010. szeptember 18.


Meg vannak számlálva a napjai?

Az elmúlt napokban Aloisia-hoz hasonlóan Matt Hardy volt a legfelkapottabb szereplő a wrestling hírek világában. Ma újabb érde-kességek következnek Hardyról, aki twitteren keresztül azt próbálja sugallni, hogy hamarosan a TNA-hez megy. Amikor a fanok arról kérdezték, hogy a novemberi WWE Európa Turnén hol láthatják élőben, ő így felelt: „Én inkább a januári TNA show-ra vennék jegyet Berlinbe.” A tévében látható pechsorozatáról így írt: „Éppen itt az ideje, hogy olyan helyre menjek, ahol esélyt kapok – csak ennyit akarok.”


Megújul a Tag Teamek világa

A közeljövőben szeretné a WWE kissé felturbózni a csapat divíziót. Ennek első lépéseként mindkét műsorban (Raw és SmackDown) új csapatokat építenének fel. Az ezután bekövetkező viszályok azonban már nem csak műsoron belül éleződnének ki. Sokkal érdekesebbé válik a dolog, mivel a Raw csapatai a SmackDown csapataival is háborúzhatnak. Az idei Survivor Series gálájára például már Face vs. Heel Csapat Meccseket is beterveztek.


Miről szólt a Superstars?

Bírósági ügyek

-Jim Neidhart kaucióját 138.500 dollárról levitték 57.500 dollárra. Natalya apja tizenhárom napja van börtönben. A korábban felsorolt vádak közül most már „csak” illegális drogbirtoklással és drogkereskedéssel gyanúsítják. -Jeff Hardy szeptemberi meghallgatásán némi előrehaladás történt az ügyben, de többet csak az október 25-én esedékes újabb tárgyaláson tudhatunk meg.


Yamakasi Morrison módra

Az Államokban rengeteg fan érdeklődött John Morrison bemelegítő gyakorlatával kapcsolatban, amit a Raw-ban produkált. Ezt a fajta sportot „Parkour”-nak, vagy „Freerunning”-nak is nevezik, ami Morrison mindennapos edzésprogramjának a része. Egy kis emlékeztető:


2010. szeptember 17.


ROH sztár a WWE-nél

A korábbi Ring of Honor Bajnok, Tyler Black leszerződött a WWE-hez, hála Evan Bourne rábeszélésének. Bourne hatására Black egy TNA szerződést is visszautasított: „Őszintén szólva, nem volt nehéz a döntés. Az ember mindig a legjobbakkal akarja megmérettetni magát, és a WWE a szakma fellegvárát jelenti. Bár az is igaz, hogy tőlük kaptam utoljára ajánlatot.” A 24 éves pankrátor még ebben a hónapban csatlakozik a WWE utánpótlás szervezetéhez.Negatív vélemény

MVP-t twitteren keresztül kérdezték arról, hogy mi a véleménye az NXT 3. évadáról: „Borzalmas az NXT. Hálás lennék, ha végre AZ EGÉSZ befejeződne!” Később egy rajongó azt írta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy egy „következő Litát” fognak felfedezni. MVP erre így reagált: „Milyen hatalmas SÉRTÉS ez Lita számára! Lita minden idők egyik legjobbja! Ezek a csajok és Lita? Ebben az életben biztos nem!” A SmackDown pankrátora azt is elárulta, hogy hamarosan meg fog változni a bejövő zenéje. Megjegyzés: A „Pankrátorok” aloldalon található önéletrajzánál már az új zenéjével szerepel a TITANTRON.


Kifigurázzák Hardyt

A korábbi WWE Csapat Bajnok Paul London egy videóbejátszásban reagál a Matt Hardy ügyre. Szerinte Matt-nek a siránkozás helyett inkább abba kéne hagynia a zabálást. A London által előadott Hardy paródiát most Ti is megnézhetitek:

Matt twitteren keresztül reagált a videóra: „Letöltötte, vagy elmentette bárki is azt a videót, amiben Mr. London `besarazza` a nevemet? Az ügyvédem már nagyon várja, hogy ő is megnézhesse. Igazán köszi.”Nagy változások

A közelmúltban több olyan esemény is történt, amiknek a hatására a WWE úgy döntött, hogy betiltja a Carisprodel elnevezésű tabletták (közismertebb neve: somas) használatát. A pankrátorok ezentúl már recept alapján sem szedhetik ezeket. Egy sor más olyan változást is bevezettek a drogpolitikában, amiket még nem tettek közzé a WWE honlapján. Évtizedeken át a somas volt a pankrátorok legfőbb party drogja. Ezeket egyébként izomlazításra szedik, de már többször előfordult, hogy aki többet szedett be a kelleténél, az a nyilvánosság előtt ütötte ki magát. 1998-ban egy Louie Spicolli nevű pankrátor túladagolás következtében meg is halt. Amióta az Egészség politika létrejött, ez a szabályozás érintheti a legtöbb pankrátort. Állítólag ez a legnépszerűbb drog a WWE alkalmazottai között.


2010. szeptember 16.

Miről szólt az NXT?

Valami készülődik

Matt Hardy twitteren keresztül egy nagyon érdekes üzenetet írt: „Üdv a rajongóimnak. Csak azt szeretném mondani, hogy jól vagyok, és egészséges. Köszönöm a támoga-tásotokat. Ha eljött az ideje, mindent el fogok mesélni, hogy valójában mi is történt. Most azonban saját magamat, és a WWE-t is óvnom kell. És ezt is fogom tenni. Nagyon sokra tartom a rajongóimat, akikhez mindig őszinte voltam, és az igazság még messze nem látott napvilágot. Nagyra értékelem mindazt, amit az évek során a WWE-től kaptam, mert nagyon jól bántak velem. Most azonban eljött az idő, hogy meghozzak egy fontos döntést. Mindent nagyon köszönök.”


Megváltak tőle

Tegnap a WWE szerződést bontott a 208 centi magas Aloisia-val. A szervezet egyik munkatársa azt mondta az „Aloisia üggyel” kapcsolatban, hogy a vezetőség nem az erotikus képek miatt tette ki az amazont a WWE-ből, hanem mert ezek a képek valószínűleg egy escort szolgálathoz tartoznak. Aki esetleg nem tudná mi ez: olyan szolgáltatás, ahol fényképek alapján lehet nőket és férfiakat rendelni… A videón Aloisia-t láthatjuk edzés közben:


2010. szeptember 15.Miről szólt a RAW?

Lehet, hogy hamarosan távozik?

Matt Hardy nem volt ott a tegnapi SmackDown felvételen, aminek valószínűleg az angliai incidens volt az oka. A F4Wonline honlap szerint Matt karrierje „vékony jégre tévedt”. Az utóbbi időben a vezetőség nagyon ügyelt arra, hogy Hardy ne kerüljön át a konkurens TNA-hez, ahol újra egyesülhetnének a Hardy Fiúk. A hétvégi eset, és Matt videóblogja után azonban úgy tűnik, hogy már nem ragaszkodnak annyira a pankrátorhoz. Bár Matt azt hangoztatta, hogy nem lett kitéve a turnéról, a szervezet egyik szószólója a Newsday című lapnak megerősítette a történet hitelességét. A cikk mellett található kép pár hete készült az egyik fellépésen. Itt jól látható Hardy súlyproblémája.


Amiket nem láttunk

A korábbi ECW Bajnok Ezekiel Jackson és Zack Ryder vívták a Raw előtti dark meccset. Az 5 hónapos kihagyást eredményező quadricepsz sérüléséből felépülő Jackson győzelemmel tért vissza, úgyhogy nemsokára a képernyőn is viszontláthatjuk. A közvetítés után Edge és Chris Jericho rá akartak támadni Randy Ortonra, de „A Vipera” mindkét pankrátornak kiosztott egy RKO-t. Az alábbi videón azt láthatjátok, ahogy Randy elhagyja az arénát, és pacsizik a rajongókkal:Az álom valósággá vált

A skót The Press & Journal újságban jelent meg egy cikk Drew McIntyre-rel, mivel a WWE Európa Turnéjának két fellépése is Skóciában került megrendezésre. A 25 éves Drew-nak egy gyerekkori álma valósult meg azzal, hogy pankrátor lett. „Egészen kis koromban már pankrációt néztem, de a műsor hamar lekerült a képernyőről. A szüleim látták, hogy mennyire elkeseredtem, és ezért megvették az első videójátékomat, amiben angol wrestling csapatokkal lehetett játszani. Ennek hatására aztán az egy évvel fiatalabb öcsémmel folyton pankrációsat játszottunk. Nagyon komolyan vettük a dolgot, és mindenféle mozdulatot kipróbáltunk egymáson. Még a tévéműsor zenéjét is lejátszottuk a meccsek előtt, hogy nagyobbnak tűnjön a felhajtás,” meséli mosolyogva a visszaemlékező Drew. „Az örök kedvenceim Undertaker és Bret ’The Hitman’ Hart voltak. Nagyon fiatal korom óta pankrátor szerettem volna lenni, ezért talán jobban megértitek, amikor azt mondom, hogy az életem nagy álma vált valóra.” Amikor 11 éves volt, rátalált egy angliai wrestling iskolára, de mivel ez túl messze volt az otthonától, a szülei nem engedték oda. „14 éves voltam, amikor a közelben egy másik wrestling iskolát is felfedeztem. Addig rágtam a szüleim fülét, amíg be nem irattak. Egyébként ők is jól tudták, hogy a pankrációzás volt minden vágyam. Anyukám nemigazán örült a döntésemnek, de addig nem ellenkezett, amíg párhuzamosan a tanulmányaimat is folytattam.” Miután lediplomázott kriminalisztikából, különféle független szervezeteknél lépett fel, majd áttelepült az Államokba, és jött a WWE. „A fanok nagyon meglepődnének ha tudnák, hogy mennyi okos ember állt pankrátornak. Sokan harvardi diplomával rendelkeznek, és ha nem a ringben lépnek fel, akkor a gazdasági lapokat bújják.” A hazai pályáról így vélekedik: „Remek érzés ismét Skóciában fellépni, hiszen hazai közönség előtt szerepelhetek. A világ legjobb érzése, amikor a skót szurkolók a nevemet skandálják. Amerikában ilyen sosem történne meg, mivel ott én vagyok a rosszfiú.”Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!