Bejelentés


Ahol minden megtörténhet wwetv.5mp.eu


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Története: A WWE Bajnoki Öv a szervezet legértékesebb öve. 1963-ban koronázták meg az első bajnokot Buddy Rogers személyében, aki Antonino Rocca-t győzte le egy torna döntőjében. Azóta számos nagy sztár viselte már a díszes övet, úgy mint Bruno Sammartino, Andre The Giant, Bret Hart, The Rock, Steve Austin, stb. Jelenlegi bajnok: Randy Orton A 2010. szeptemberi Bajnokok Éjsza-káján hatodszorra is WWE Bajnok lett, miután győzni tudott egy 6 fős Kieséses Meccsen. Utolsó ellenfele a korábbi bajnok Sheamus volt, akit egy pusztítóan nagy RKO-val intézett el. A teljes bajnoki listát ide kattintva nézheted meg.


Története: A Nehézsúlyú Világ-bajnoki Övet 2002-ben az akkori RAW igazgató Eric Bischoff iktatta be. Első bajnoknak Triple H-et nevezte ki, akinek címvédésként meg kellett küzdenie legjobb barátjával, Ric Flair-rel. Triple H eddig ötször tudta ezt az övet begyűjteni. Olyan nagyszerű pankrátorok voltak már nehézsúlyú világ-bajnokok, mint Undertaker, Shawn Michaels, vagy Rey Mysterio. Jelenlegi bajnok: Kane 2010. július 18-án 7 másik SmackDown pankrátort maga mögé utasítva megnyerte a Money in the Bank Létrás Meccsét, és ezzel megszerezte a világbajnoki meccset biztosító koffert is. Még aznap be is váltotta a koffert Rey Mysterio ellen, aki éppen túl volt egy fárasztó címvédésen. A Nagy Vörös Szörny könnyedén győzött, és megszerezte pályafutása első Nehézsúlyú Világbajnoki Címét. A teljes bajnoki listát ide kattintva nézheted meg.


Története: Az Interkontinentális Bajnoki Öv a pankráció világának egyik legmegbecsültebb címe. 1979. szeptemberétől létezik az öv, első tulajdonosa Pat Patterson volt. Az évek során olyan legendás pankrátorok birtokolták, mint Don Muraco, Tito Santana, vagy Greg Valentine. A mai nagy sztárok közül megemlíthetnénk pl. Shawn Michaels, The Rock, Chris Jericho, vagy Triple H nevét is. Jelenlegi bajnok: Dolph Ziggler

2010. augusztus 6-án a SmackDown-ban Vickie Guerrero segítségével legyőzte Kofi Kingstont, és ezzel megszerezte pályafutása első szóló bajnoki övét. A teljes bajnoki listát ide kattintva nézheted meg.


Története: Az Egyesült Államok Bajnoki Öve eredetileg a WCW szervezet tulajdona volt. Sok wrestling legenda birtokolta az övet, mint pl. Sgt. Slaughter és Greg Valentine. A nagy nevekkel az évek során az öv is egyre értékesebb lett. A ’90-es évek vége felé többször is felfüggesztették az öv használatát, emiatt egy kicsit vesztett a jelentőségéből. Pár évvel később ismét nagy megbecsülésnek örvendett, hála az olyan bajnokoknak, mint Eddie Guerrero, Booker T és John Cena. Jelenlegi bajnok: Daniel Bryan 2010. szeptemberében a Bajnokok Éjszakáján megszerezte élete 1. US Bajonki Övét, miután legyőzte The Mizt a LeBell Lock-kal. A korábbi NXT 1. szériájának résztvevője WWE történelmet írt azzal, amikor leverte korábbi mentorát, akit még Alex Riley is segített. A teljes bajnoki listát ide kattintva nézheted meg.


Története: A Csapat Világbajnoki Öv 1971 óta a pankráció legértékesebb tag team címe. 2002-ben született meg a WWE Csapat Bajnoki Öv, a két címet pedig 2010. augusztusában egyesítették. Rengeteg híres csata fűződik a címekhez, pl. Hart Foundation vs. Demolition (SummerSlam 1990), Owen Hart és Yokozuna vs. The Smokin’ Guns (WrestleMania XI), vagy Edge és Christian vs. The Dudleys vs. The Hardys (TLC Match) Jelenlegi bajnokok: "Ragyogó" Cody Rhodes & Drew McIntyre 2010. szeptemberében a Bajnokok Éjszakáján Rhodes és McIntyre Tag Team Bajnokok lettek, miután 4 másik csapatot is maguk mögé utasítottak. Cody volt már korábban Csapat Bajnok, de Drew-nak ez az első ilyen címe. A teljes bajnoki listát ide kattintva nézheted meg.


Története: Fél évszázadon át a Női Bajnoki Öv volt a pankráció világának legfontosabb női címe. Az első bajnok Fabulous Moolah volt, aki 1956-tól 1984-ig (!) őrizte a címet. A Díva Bajnoki Öv a SmackDown női divíziójának készült. 2008. augusztus 20-án a Great American Bash alkalmával Michelle McCool lett az első bajnok, miután legyőzte Natalya-t. 2010. szeptemberében a Bajnokok Éjszakáján a két öv egyesült, miután Michelle McCool legyőzte Melinát. Jelenlegi bajnok: Michelle McCool 2010. szeptemberében McCool történelmet írt, miután a Bajnokok Éjszakáján egy Lumberjill Meccsen legyőzte Melinát, és egyesítette a Női és a Díva Bajnoki Öveket. A sikerhez azért barátnője Layla is nagyban hozzájárult. A teljes bajnoki listát ide kattintva nézheted meg.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!